Om Eksjö Taxi


Eksjö Taxi som idag är en del av ÖstSmå Taxi har varit med sedan 1930 och är det ledande taxiföretaget i Eksjö.

Vi är marknadsledande i Eksjö på såväl privat – som företagssidan och utför dessutom samhälls­betalda resor för såväl kommuner som lands­ting.

Vår affärsidé är enkel:att med kunden i centrum utföra bekväma, trygga och säkra trans­porter. Sedan 1 september 2020 ingår vårt företag i ÖstSmå, ett av dom största taxibolagen i Jönköping, som äger varumärken som ÖstSmå Taxi (Jönköping) , ÖstSmå Bud (Småland) och ÖstGöta Bud (Östergötland).


Ett trevligt bemötande, en absolut strävan att hålla tider, tystnadsplikt, trafiksäker­het och miljöhänsyn är självklarheter för alla inom Eksjö Taxi.

KONTAKTA OSS

Vill du komma i kontakt med oss?

Ring eller skicka mail.

Vi återkommer så fort vi kan.


Harri H / VD ÖstSmå


Miljö och kvalitet


Vi vill minimera vår miljö- och klimatpåverkan genom ny teknik och förändrat körsätt. Eksjö Taxi målsättning är att ligga i framkanten för att kunna erbjuda våra kunder det miljö- och kvalitetsmässigt bästa alternativet när det gäller taxitransporter i vår region.

Vi arbetar efter miljölednigssystem enligt ISO 14001. Till systemet är även kopplat ett internt förarutbildningsprogram, som syftar till att utbilda förare i miljöanpassad och säker körning.

Samtliga Eksjö Taxi personbilar drivs av icke fossila bränslet HVO100

Våra fordon i Eksjö

TAXI Personbil

1-4 passagerare

SKÅPBIL 1

Skåpbil med bakgavellift

TAXI Storbil

1-8 passagerare

SKÅPBIL 2

Skåpbil med bakgavellift

BUDBIL 1 Liten

Liten skåpbil - Mindre paket

BUDBIL 2 Liten

Personbil - Mindre paket